Це - мій форум. Тут Ви можете створювати теми та брати участь у їх обговоренні.
Створити тему | До списку
Ця тема присвячена віршам,я знаю що багато хто тут поети,такшо сюди можна кидати просто улюблені вірші,а можна свої...думаю бду цікаво
І знову слухаю нудні гудки Тому що знову,невідповідаєш ти Чому так робиш?Поясни Свої проблеми розкажи Можливо треба щось змінити Можливо треба зрозуміти Але ж мовчиш...Ну що ж поробиш? Нічим тобі недопоможеш Чому так важко мені зараз? Чому нехочеться мені Тебе забути,чому ні? І знову мучусь день у день В душі тягар відчув тепер Забути хочу,та неможу Бо кожен день повз тебе ходжу
ой файний віршик......то твій?Дуже гарно)
Путь домой,ты одинока, И на улицах темно Ты одна,тебе чуть страшно Но ему уж всёровно. У обьятьях утопая, Он тебя давно забыл Он когда-то был любимый Но в том дело,давно был... Он не знает что когда-то Потерял свою любовь, Как-то раз тебе сказали: Он вернётся к тебе вновь... Но слова эти, гадалки, ты не прийняла всерйоз И сама с собой общаясь В темноте шагала прочь... Ночь темна,тебе не спится Вдруг звонок,и сново он... Ты молчала,а он думал: Я в неё давно влюблен. Я был глупым,и наивным Мне хотелось просто жить, И тогда я вот подумал, что хочу тебя забыть. Повстречался я с девчёнкой, Вроде лучше нет её, Но я был тогда наивным, Я хотел лишь одного.... Ты прости меня родная, Я тебя душой люблю, Не простишь,так Бог с тобою... Я к нему лучше уйду. И девчёнка вдруг сказала: Я звонка давно уж жду, Я тебя раз потеряла, И уж больше не хочу. Я прощу тебя,но позже, Ты подумай хорошо, Ты свободен,ты как ветер, Но ведь мне не всёровно. Ты как воздух,ты мне нужен, лишь тобой всегда дышу. И на этом...пока мальчик... Я не знаю,иль люблю....... Вдруг гудок....потом молчанье, Закипела в венах кровь. Вы подумайте сначала... Чем терять свою любовь...
БІЛЬШІСТЬ ВІРШІВ ПРО КОХАННЯ- СУМНІ СЛОВА,САМЕ ЗІТХАННЯ З ЧІЄЇСЬ СТОРОНИ ЗІЗНАННЯ, А ХТОСЬ ВІДМОВИТЬ...І СТРАЖДАННЯ. НУ ЩО ВІН ЗРОБИТЬ ЯК НЕ ЛЮБИТЬ? ВОНА ПОПЛАЧЕ І ЗАБУДЕ ЇЙ МІСЯЦЬ БОЛЯЧЕ ПОБУДЕ ПОЛЮБИТЬ ІНШОГО Й ЗАБУДЕ ЩО БІГАЛА ЗА ТИМ,КОХАЛА ВІДМОВИВ ЇЙ,ВОНА СТРАЖДАЛА ЗАВЖДИ ПОТРІБНО ПАМЯТАТИ ЩО ТИ НЕ РАЗ БУДЕШ КОХАТИ ЗАЦИКЛЮВАТИСЬ НА ОДНОМУ Й КОХАТИ ВІЧНО,АЖ ДО ГРОБУ. ПОТРІБНО ЗНАТИ ЩО НА СВІТІ Є МОРЕ СМІХУ,МОРЕ ВТІХИ У ВСЬОМУ ТОМУ Є ЩЕ ЛЮДИ ЯКІ ТЕБЕ КОЛИСЬ ПОЛЮБЛЯТЬ ЦЕ ТОЧНО СТАНЕТЬСЯ КОЛИСЬ, ОЧІ ВІДКРИЙ І ПОДИВИСЬ ЩО МОРЕ ХЛОПЦІВ І ДІВЧАТ ЩЕ ПРОСТО НАПРОСТО МОВЧАТЬ БОЯТЬСЯ ПРАВДУ ВИЗНАВАТИ АЛЕ ХТОСЬ ДАСТЬ ПРО ЦЕ ЇМ ЗНАТИ. А МОЖЕ СТАТИСЯ ЛЮБЕ КОХАЄ СИЛЬНО ВІН ТЕБЕ І ТИ КОХАЄШ ЙОГО ТЕЖ АЛЕ СКАЗАТИ НЕ МОЖЕШ І ДУМАЄ ВІН ПРОТИЛЕЖНО ЩО ТИ НЕНАВИДИШ ЙОГО БОЇТЬСЯ ЦЕ СКАЗАТИ ПЕРШИМ, ЩО ВЖЕ ДАВНО ХОЧЕ ЦЬОГО ВІДМОВИШ ДУМАЄ,БОЇТЬСЯ І ТИ БОЇШСЯ...ТА НЕ БІЙСЯ!! ЗАВЖДИ ТИ ВИПРОБУЙ СВІЙ ШАНС А МОЖЕ ВИЙДЕ ЩОСЬ ХОЧ РАЗ!!!!
файний віршик,а хто автор?
а ти би повірила якщо б я?
повірилаб а чомби й ні)Так ти чи не ти?
Та не то не я то Одна знайома!
В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги